Pe 2 noiembrie, Ana Pan a fost prezenta la Top Culinary Trends, evenimentul gastronomic al anului sustinut la hotelul Radisson Blu din Bucuresti. La acest eveniment au participat numeroase nume mari din gastronomia romaneasca, precum Adrian Hadean, Joseph Hadad, Ciprian Nicolescu si altii.
Au fost deschise stand-uri de degustat, au avut loc discutii si s-au facut demonstratii culinare live sustinute de catre chefi consacrati, care au dezvaluit cum se realizeaza un dish de exceptie.
Evenimentul Top Culinary Trends a facilitat o atmosfera placuta in care bucatarii, asistentii de bucatari si alte persoane care au legatura cu industria gastronomica au avut acces la informatii de top in legatura cu noile tendinte din aceasta industrie.
Ana Pan a colaborat cu Mobexpert pentru a elabora un display cu degustare de bunatati inedit. Mobilierul creat pentru prezentare de produs a scos in evidenta deliciile dulci dar si sarate aduse de Ana Pan pentru a fi degustate de catre toti cei prezenti la eveniment. Pentru degustat au fost aduse cele mai gustoase torturi, prajituri traditionale dar si reinventate, ciocolaterie artizanala, patiserie traditionala si noua gama de fresh food – o gama usoara de mancare functionala care iti ofera toti nutrientii necesari unui mic dejun, pranz sau cina de exceptie.
Toate produsele Ana Pan sunt realizate dupa retete traditionale, cu ingrediente proaspete si naturale care fac diferenta in materie de brutarie artizanala, cofetarie inovativa si patiserie traditionala. In fiecare dimineata maestrii brutari, patiseri si cofetari lucreaza cu multa migala cele mai bune produse pentru a te astepta cuminti in magazinele noastre sau pentru comenzi online in noul E-shop www.anapan.ro.