Traditia spune ca sarbatoarea Sfintilor Mucenici pune capat zilelor reci ale iernii, denumite si „zilele babelor”, si deschide calea „zilelor mosilor”, care sunt mai calde si mai blande.
La Ana Pan, sarbatoarea de 9 Martie este prilejul sa impartim cu tine, ca in fiecare an, bunatati traditionale, create dupa retete pastrate cu grija.
Maestrii nostri patiseri impletesc zilele acestea pentru tine mucenici traditionali, din aluat de cozonac si aluat de foitaj, pe care ii pun apoi la rumenit. Dupa ce s-au copt bine si au devenit aurii, mucenicii sunt scufundati imediat intr-un sirop delicios de miere si coaja de lamaie. La final, pentru un gust desavarsit, presaram deasupra nuca, din abundenta. Nu am uitat nici de cei care tin post, iar pentru ei am pregatit mucenici din aluat de cozonac de post si aluat din foitaj, rasfatati in acelasi sirop auriu, cu nuca si nuca de cocos deasupra.
Pentru ca stim ca sunt irezistibili si vei vrea sa pastrezi mai multi pentru tine, dar sa imparti si cu cei dragi, in e-shop mucenicii te asteapta in platouri pentru 4 sau 8 persoane. La fel si pentru cei de post, ii poti imparti cu 4 sau 8 oameni dragi.
Daca ti-am facut pofta, te sfatuim sa nu mai astepti. Comanda aici mucenici pufosi si bine insiropati!
Nu uita ca zilele acestea ii gasesti si in magazine, in limita stocului disponibil.