Nu stiu de voi, dar pentru mine zilele calduroase vor avea intotdeauna gust de inghetata de casa, pregatita de bunica in bucataria de vara si servita in leaganul din gradina. Vremurile s-au schimbat, casa de la tara nu mai este fortareata mea estivala si viata din Bucuresti nu-mi mai permite sa ma rasfat zilnic in paradisul rural in care mi-am petrecut o parte din copilarie. Totusi, in fiecare zi incerc sa redescopar mici fragmente din bucuria si simplitatea vietii de atunci si sa le aduc in realitatea de astazi. Ar fi inutil sa descriu entuziasmul care ma incearca atunci cand descopar un gust sau miros care ma poarta in acea perioada si care ma deconecteaza, chiar si pentru un moment, de la grijile din cotidian.
Cu acest gand in minte si cu dor de gusturi autentice, maestrii cofetari de la Ana Pan au dezvoltat un parfait clasic, care te poarta direct in copilarie. Realizata din ingrediente simple, cu frisca naturala, zahar, ou si lapte, cu o textura fina si gust intens de vanilie sau cacao, inghetata casei a devenit rapid unul dintre cele mai iubite produse de vara din magazinele noastre.
Mai e putin pana vara incepe oficial asa ca am furat startul si am lansat deja inghetata casei in magazine, chiar nu mai puteam sa tinem acest "desert-experienta" numai pentru noi. Asa ca, daca nu l-ai incercat pana acum, te invitam in shop-uri sa il degustam impreuna. Ba chiar abia asteptam inca un motiv sa mancam inghetata din nou si sa stam la povesti. :)
Semnat,
Ana