Colegii Ana Pan se mandresc cu sase premii castigate in cadrul expozitiei GastroPan 2018.
Sase dintre colegii Ana Pan au participat saptamana trecuta la concursurile GastroPan 2018. Dupa multe zile de planificari, inovatie, testare si munca cu pasiune, lucrarile fiecaruia dintre cei sase au fost premiate.
Tarta vegana cu avocado, realizata de colegul nostru Alexandru, pentru categoria „Cel mai bun produs de patiserie pentru un stil de viata sanatos”, a fost apreciata de toti vizitatorii si rasplatita cu un binemeritat loc intai.
„Am adus patru tarte la concurs - era obligatoriu sa fie trei pentru jurizare, dar am adus una de rezerva, fiindca mi-a fost frica sa nu se crape vreuna dintre tarte in timpul transportului. A avut un mare succes, toata lumea a gustat si am fost placut surprinsi, chiar daca nu a mai ramas nimic pentru fotografia de final”, a declarat, pentru AGERPRES, Alexandru.
Camelia, specialist inovatie cofetarie, a obtinut premiul al doilea la categoria „Tortul de ciocolata”. Creatia Cameliei are un blat umed cu ciocolata, unt, cardamom, faina de migdale, prune uscate afumate, banane caramelizate si stropite cu rom si un mousse de ciocolata cu avocado, unt de arahide, crema de roscove si crema de cocos.
La aceeași categorie au fost premiate si colegele Dana și Ema, ambele mandrindu-se cu cate un premiu de excelenta.
Colegele noastre din departamentul Design, Camelia și Madalina, au primit fiecare cate un premiu de excelenta la categoria „Creatie artistica din pasta de zahar”. Din mainile lor au iesit la iveala lumi pitoresti, asa cum erau ele in povestile bunicilor.
Ne mandrim cu fiecare produs nou pe care il facem, cu fiecare idee de schimbare si inovare pe care le avem. Reusitele de la GstroPan 2018 arata doar o mica parte a imaginatiei si a efortului depus de fiecare coleg Ana Pan.