Bagheta
Gustul desavarsit al baghetei ne duce cu gandul la brutariile frantuzesti. Are forma specifica, alungita, coaja crocanta si miez gustos din...
Gustul desavarsit al baghetei ne duce cu gandul la brutariile frantuzesti. Are forma specifica, alungita, coaja crocanta si miez gustos din...
Paine impletita, cu lapte, cu miez moale, dulce si pufos, susan sau mac.
Paine cu fibre alimentare din faina neagra de grau, graham si tarate.
Paine artizanala pe vatra, dospita de trei ori, din faina de grau, secara si germeni de grau.
Paine artizanala pe vatra, dospita de trei ori, cu seminte de floarea soarelui, in si susan .
Realizat din aluat fraged de cozonac, cu impletituri lucrate cu maiestrie de maestrii nostri patiseri. *Greutatea si...
Realizat dupa o reteta traditionala, din aluat fraged de cozonac. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta sunt...
Realizata dupa o reteta traditionala, cu mare grija si migala, din aluat de cozonac. *Greutatea si diametrul pentru fiecare turta...
Realizat din aluat de cozonac, cu detalii inedite lucrate cu grija de catre maestrii nostri patiseri. *Greutatea si diametrul...
Realizata cu migala din cel mai fraged aluat de cozonac, pentru ca traditia taierii motului sa ramana o amintire cu gust. ...
Realizata cu migala din cel mai fraged aluat de cozonac, pentru ca traditia taierii motului sa ramana o amintire cu gust. *Greutatea si...
Realizata cu maiestrie din cel mai fin aluat de cozonac, pentru ca nunta sa pastreze gustul traditiei. *Greutatea si diametrul...
Turta este realizata dupa o reteta traditionala, din aluat de paine. Maestrii patiseri au modelat cu grija si dragoste detaliile ei, pentru a...
Realizata din cel mai fin aluat de cozonac, cu detalii spectaculoase atent realizate de patiserii nostri. *Greutatea si...