Media
Mix de prajituri!
E ceva care sa spuna “sfarsit de an scolar” mai bine decat un mix de prajituri? Yeeee, vine vacanta de vara! Pacat ca nu iei si tu ca ai termina...
Continua sa citestiMix de prajituri!
E ceva care sa spuna “sfarsit de an scolar” mai bine decat un mix de prajituri? Yeeee, vine vacanta de vara! Pacat ca nu iei si tu ca ai terminat scoala de mult. Dar tot poti sa marchezi ocazia cu ceva dulce. Cand iti iei o prajitura e ca si cum ai mai trai putin vacanta: un dulce decadent, cremos, plin de gusturi speciale si care n-ai vrea sa se mai termine. Colegii nostri cofetari s-au gandit pentru perioada de vara sa ne ofere cateva produse usoare dar cu acelasi gust delicios asa cum ne-au obisnuit. Te asteptam in magazinele Ana Pan sa gusti: Prajitura Mango cu blat umed cu cacao, ganaj aerat cu pasta de mango si mousse de ciocolata alba, Prajitura Red Velvet care contine piure de zmeura si crema cu branza, Prajitura Vanilla ce este realizata dintr-un pandispan insiropat, gem de caise si foi de miere, Prajitura Full Chocolate te surprinde cu doua blaturi brownie de ciocolata si doua straturi de crema de ciocolata si nu in ultimul rand Prajitura Caramel cu blat subtire cu cacao, miez crocant din caramel, nuci si seminte de dovleac si este imbracata in mousse fin cu caise si ciocolata alba. Lasa-ne pe noi sa facem prajiturile in timp ce tu te bucuri de vara. Cu noile prajituri marca Ana Pan te asiguri ca ai ceva de servit toata vacanta.
Platourile de prajituri!
Vrei sa imparti bucurii dulci? Atunci platourile de prajituri Ana Pan sunt solutia ideala. Maestrii nostri cofetari iti vin in ajutor cu o varietate d...
Continua sa citestiPlatourile de prajituri!
Vrei sa imparti bucurii dulci? Atunci platourile de prajituri Ana Pan sunt solutia ideala. Maestrii nostri cofetari iti vin in ajutor cu o varietate de platouri de prajituri asortate. Sunt perfecte pentru petreceri, pentru poftele de weekend sau pentru orice moment in care vrei sa te rasfeti acasa cu bunatati dulci, pe care sa le poti imparti cu cei dragi. Venim in sprijinul tau si iti punem la dispozitie platouri dulci, cu produse realizate dupa retetele noastre delicioase. Pentru iubitorii de ciocolata am pregatit Platoul de Prajituri Signature (Miniamandine, Prajitura Vanilla, Prajitura cu Mango), un mix bogat in creme fine de cacao, mousse de ciocolata alba cu mango, echilibrat cu gustul racoritor al sarlotei cu extract natural de vanilie. Iar pentru amatorii de prajituri de casa, Platoul Vegan, de Post ce rasfata papilele gustative cu o combinatie clasica de prajituri cu fructe. Mixul de Prajitura cu visine si Prajitura cu mere vor aminti cu siguranta de gusturile deserturilor din copilarie. Descopera aici si celelalte sortimente, alege si comanda online prajiturile preferate!
Pregatim cu drag cozonaci pentru Paste!
Pregatim cu drag cozonaci pentru Paste pentru o masa imbelsugata! Poti alege intre Cozonacul insiropat Zburator, Cozonacul Ardelenesc, Cozonacul Choco...
Continua sa citestiPregatim cu drag cozonaci pentru Paste!
Pregatim cu drag cozonaci pentru Paste pentru o masa imbelsugata! Poti alege intre Cozonacul insiropat Zburator, Cozonacul Ardelenesc, Cozonacul Chocottone si Cozonacul Gustul Copilariei. Cozonacul nostru Zburator abia asteapta sa aterizeze pe masa ta de Paste. Maestri nostri patiseri invart aluatul pana cand umplutura de cacao si nuca se amesteca bine cu aluatul cu maia. La final, cand cozonacul e abia scos din cuptor si inca aburind, se toarna deasupra lui un sirop cu miere si lamaie, de te face sa zbori de placere. Din bucatariile noastre direct pe masa ta de Paste, Zburatorul se pregateste pentru calatorie. Nu uita ca tot ce e mai bun la un cozonac intalneste ciocolata ca sa dea nastere la cel mai bun dulce de pus pe mesele in familie: Chocottone. Ciocolata in aluat de cozonac sau aluat de cozonac in ciocolata? In Cozonacul Chocottone am pus multa ciocolata si aluat de cozonac traditional cu maia, framantat in unt. Perfect pentru iubitorii de ciocolata in zilele de sarbatoare si nu numai. Cutia premium in care il livram il face un cadou perfect pentru familie, prieteni sau colegii de serviciu! Înca nu am întalnit pe cineva caruia sa nu-i placa Chocottone. Daca nu l-ai incercat inca, afla ca a ajuns in shop-urile noastre. Anul acesta, de Paste, testeaza cu toti invitatii daca o felie de cozonac Gustul Copilariei chiar te poarta inapoi in timp. Cozonacul Gustul Copilariei ce contine aluat de cozonac cu maia, impletit cu umplutura de nuca si mai multa cacao, aromat cu rom, coaja de lamaie si vanilie, are gustul binecunoscut al cozonacilor facuti de bunicile noastre in copilarie. Perfect pentru cei care isi doresc sa aduca pe masa de Paste un cozonac asa cum mancau cand erau mici! Gustul Copilariei nu se uita niciodata. Ne place varietatea, de aceea pregatim an de an mai multe retete de cozonaci. Dar cel Ardelenesc ramane top! Dupa o reteta traditionala din Ardeal, Cozonacul Ardelenesc Ana Pan, e pregatit din aluat cu maia, framantat cu unt si extract natural de vanilie. Gustul inconfundabil e de la umplutura de nuca si stafide alcoolizate in rom. Mai stai pe ganduri? Comanda chiar acum!
Se spune ca facem cea mai buna pasca!
Deja am ajuns in momentul acela din an cand incepem sa ne gandim la pasca. Daca te-ai entuziasmat, sa stii ca o gasesti pe site sau in magazinele noas...
Continua sa citestiSe spune ca facem cea mai buna pasca!
Deja am ajuns in momentul acela din an cand incepem sa ne gandim la pasca. Daca te-ai entuziasmat, sa stii ca o gasesti pe site sau in magazinele noastre! Pasca traditionala Ana Pan are un invelis pufos din aluat de cozonac, cu maia si umplutura delicioasa din branza proaspata de vaci, lamaie rasa, oua si stafide. Umplutura de branza e dubla fata de aluat, pentru un gust desavarsit. Totul modelat si decorat manual de maestrii nostri patiseri pentru sarbatori cu traditie. Mai stai pe ganduri? De ce sa te stresezi cu pregatirile pentru Paste cand noi abia asteptam sa facem pasca pentru tine? Comanda acum si scapa de o grija!
Faimosii Mucenici au revenit!
Mucenici + Tu = LOVE Exista o dilema care n-o sa-si gaseasca raspunsul: muntenesti sau moldovenesti? Care mucenici sunt mai buni? Cu rabdarea treci...
Continua sa citestiFaimosii Mucenici au revenit!
Mucenici + Tu = LOVE Exista o dilema care n-o sa-si gaseasca raspunsul: muntenesti sau moldovenesti? Care mucenici sunt mai buni? Cu rabdarea treci marea, dar chiar e nevoie? Ai asteptat destul de anul trecut si pana acum, stim ca nu mai ai rabdare pana in martie. Faimosii Mucenici au revenit! Maestrii nostri patiseri pregatesc zilele acestea pentru tine mucenici asa cum faceau bunicile in Moldova, din aluat de cozonac impletit cu foietaj, pe care ii pun apoi la rumenit. Dupa ce s-au copt bine si au devenit aurii, mucenicii sunt scufundati imediat intr-un sirop delicios de miere si coaja de lamaie. La final, pentru un gust desavarsit, presaram deasupra nuca, din abundenta. E ceva la combinatia de aluat pufos si siropul delicios de miere cu coaja de lamaie, care face orice zi mai buna. Si daca nu esti de acord, inseamna doar ca nu ai gustat inca mucenicii de la Ana Pan. Daca stii pe cineva al carui desert preferat sunt mucenicii, da-i de veste ca noi am inceput deja sa-i pregatim si ii gaseste in orice magazin Ana Pan sau pe www.anapan.ro .
O STIRE DULCE de citit.
Februarie e luna dulcegăriilor! Pregateste-te pentru avalansa de dulce si inimioare in luna iubirii. Ana Pan te ajuta sa spui tuturor celor dragi ti...
Continua sa citestiO STIRE DULCE de citit.
Februarie e luna dulcegăriilor! Pregateste-te pentru avalansa de dulce si inimioare in luna iubirii. Ana Pan te ajuta sa spui tuturor celor dragi tie "Te iubesc", prin produse delicioase din ingrediente naturale, cu decor special. Nu-ti trebuie niciun Cupidon ca sa-ti faci lipeala, Cake Designerii nostri au pregatit pentru tine tort de Ziua Indragostitilor, tort cadou pentru Valentine`s Day sau tort cadou pentru Dragobete. Gata, anul asta chiar nu mai lasi pe ultima-ultima suta de metri luatul de cadou pentru Sfantul Valentin. Nu mai astepta sa-ti surada norocul in luna iubirii. Fa-ti singur lipeala cu turta dulce cu decor plin de iubire, Cupcakes Red Velvet cu crema de branza proaspata, prajituri cadou pentru indragostiti si torturi in forma de inima pentru o sarbatoare dulce. Poti sa te chinui sa cauti un cadou impresionant, nemaivazut, super special, dar nu uita ca dragostea trece si prin stomac.
Cozonaci Dolofani de Craciun
La Ana Pan iubim traditiile si venim de peste 30 de ani in intampinarea clientilor nostri cu delicii de indulcit sarbatorile si de inveselit mesele in...
Continua sa citestiCozonaci Dolofani de Craciun
La Ana Pan iubim traditiile si venim de peste 30 de ani in intampinarea clientilor nostri cu delicii de indulcit sarbatorile si de inveselit mesele in familie. Anul acesta nu ne lasam mai prejos si ne pregatim intens cu bunatatile de Craciun, insa tu nu trebuie sa astepti pana atunci ca sa le savurezi. Le poti comanda chiar acum de pe anapan.ro. Si ca sa iti pui bine la punct lista de cumparaturi, iti prezentam ispitele acestor sarbatori, cozonacii dolofani, aluat pufos, in care punem un ingredient special – maiaua, care ofera prospetime de durata deliciilor noastre. Ai de ales intre: Chocottone cu multa ciocolata, Zburator insiropat intr-un sirop delicios de miere si lamaie, Cozonac Ardelenesc cu nuca si stafide dupa reteta din Ardeal, Rasfatat cu de Toate, cel mai dolofan dintre cozonacii nostri, cu umplutura bogata de nuca, stafide si rahat turcesc, Cozonac de Post cu coaja de lamaie si multa umplutura de nuca, Cozonac Gustul Copilariei, cel mai NOU cozonac al nostru, cu umplutura de nuca si mai multa cacao, sau cel aromat cu rom, coaja de lamaie si vanilie si Cozonac cu Nuca si Fructoza. Ti-am facut pofta de bunatati traditionale? Atunci comanda online deliciile de Craciun cu livrare sau vino sa le iei din magazine. Preluam comenzi pana pe 21 decembrie.
Tu esti Spiridusul Mosului!
Fara indoiala, sarbatoarea Craciunului reprezinta una dintre cele mai speciale perioade din an. Pe langa traditii, obiceiuri si superstitii, frumusete...
Continua sa citestiTu esti Spiridusul Mosului!
Fara indoiala, sarbatoarea Craciunului reprezinta una dintre cele mai speciale perioade din an. Pe langa traditii, obiceiuri si superstitii, frumusetea acestei sarbatori consta si in oferirea de ceva dulce pentru mama, ceva pentru tata, ceva pentru bunica, ceva pentru asta micu’... Ai misiune grea de Craciun. Pardon, Spiridusul are. Venim in sprijinul tau si iti punem la dispozitie Pachete cadou de Craciun, cu produse realizate dupa retetele noastre traditionale, frumos asezate in cutii elegante de cadou sau cosuri de nuiele. In Cosul magic de Craciun vei gasi Cozonac dolofan Ardelenesc, Cozonac Chocottone, Rulada Marisa cu nuca, Punguta cu fursecuri - Inele cu ciocolata si o sticla de vin rose; Pachet "Sarbatori fericite!" are un Cozonac dolofan Ardelenesc, Rulada Marisa cu nuca, Turta dulce in glazura decor de Craciun, Punguta cu fursecuri - Inele cu ciocolata si o sticla de vin rose; Si pentru ca timpul este important, ai posibilitatea de a comanda online, rapid si simplu, orice Pachet Cadou pentru Craciun. Sau poti merge in magazinele noastre pentru a-ti pregati pachetul cadou preferat.
ANA PAN IN TOPUL BUSINESS MAGAZIN CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA
Alexandra Copos de Prada, CEO Ana Pan: Este dificil de inovat într-un business care se află pe piaţă de 26 de ani, aşa cum este Ana Pan, dar cu ...
Continua sa citestiANA PAN IN TOPUL BUSINESS MAGAZIN CELE MAI INOVATOARE COMPANII DIN ROMÂNIA
Alexandra Copos de Prada, CEO Ana Pan: Este dificil de inovat într-un business care se află pe piaţă de 26 de ani, aşa cum este Ana Pan, dar cu atât mai provocator. În ultimii doi ani şi jumătate am inovat pe mai multe paliere. Această cultură de inovaţie porneşte de la vârf, dar porneşte şi din nevoie foarte acută. Înainte să preiau Ana Pan, compania era în cădere liberă, cu scăderi de venituri de aproximativ 10% pe an timp de 6 ani; era o nevoie imperioasă de a face ceva. Am făcut trei lucruri care cred că ne-au departajat pe piaţă. 1. Am vrut să devenim mai riguroşi în modul în care lucrăm şi am implementat un sistem japonez numit Kaizen, care a fost prima dată dezvoltat de cei de la Toyota. 2. Am dezvoltat un centru de inovaţie, un departament axat pe produs, iar partea nouă este modalitatea prin care facem acest lucru, ne-am inspirat din ceea ce înseamnă inovări în tehnologie şi folosim MVP (produs minim viabil). 3. Dorim să dezvoltăm un ADN specific companiei şi am început cu un set de valori pe care l-am dezvoltat în cadrul departamentului de management. Acest set de valori este un ADN care se răsfrânge în absolut toate procesele pe care le facem la nivel de talent. Acum dezvoltăm şi un sistem de bonusare destul de complex, prin care fiecare câştig al angajatului va fi o parte variabilă care va fi bonusată pe baza mai multor criterii, printre care şi criteriul de venit cu idei noi. SURSA: Business Magazin
IMPLEMENTAREA KAIZENULUI IN ANA PAN
Inspiraţi de eficienţa proceselor unor firme celebre precum Toyota, cei din managementul Ana Pan au introdus în 2015 programul japonez Kaizen. „Alături de institutul Kaizen am implementat acest sistem de management centrat pe operatori, care identifică şi rezolvă problemele de care se lovesc la muncă”, spune Alexandra Copos de Prada, preşedintele consiliului de administraţie al Ana Pan. ELEMENTUL DE NOUTATE: Aplicarea sistemului Kaizen într-o fabrică de patiserie pe plan local. EFECTELE INOVAŢIEI: Cu o echipă de o singură persoană dedicată Kaizenului şi alte două implicate part-time în acest program, a fost redus cu 50% costul cu ambalajele, ca urmare a unui număr mai mic de ambalaje de carton folosite. Productivitatea în laboratorul de patiserie a crescut cu 20%. În plus, a fost redus la jumătate timpul mediu de servire a clienţilor în perioada sărbătorilor: de la 3 minute la 1,5 minute. Conform estimărilor companiei, economiile cumulate ca urmare a acestui program depăşesc 150.000 de euro în 2016.DESCRIERE: Kaizen nu implică mari costuri, oricând se poate reveni la situaţia anterioară dacă ceva nu funcţionează la parametri, iar îmbunătăţirile sunt mici şi graduale, reducând rezistenţa (naturală) la schimbare. Cei trei piloni Kaizen urmăriţi la Ana Pan sunt: 5S, Sistemul de propuneri şi Standardizarea. Alexandra Copos de Prada spune că Şantierele 5S înseamnă să faci ordine în GEMBA (acea zonă unde se adaugă valoare), pentru a face problemele mai vizibile şi pentru a începe rezolvarea lor. Sistemul de propuneri implică operatorii în rezolvarea problemelor identificate, „făcându-i pe aceştia mai responsabili, entuziaşti şi ducând la creşterea numărului celor care se gândesc la soluţii”. Astfel, o problemă nu este lăsată doar în seama unui manager, care este de altfel limitat la propriile cunoştinţe şi experinţe, ci implică toţi operatorii. Standardizarea este cea care aduce cele mai multe beneficii, ajutând la eliminarea tuturor categoriilor de pierderi sau acţiuni care nu aduc valoare adăugată, sau MUDA. Principalul obiectiv Kaizen în 2016 la Ana Pan este, conform Alexandrei Copos, instruirea tuturor departamentelor în această metodă de lucru, urmând să fie identificate rezultatele acestei decizii. „Astfel, am făcut numeroase şantiere 5S care au atins zonele de producţie din Laboratorul Central, din magazinele Ana Pan şi Ana Baking Co. În spiritul Kaizen, am implicat operatorii în multiple concursuri şi competiţii între secţii.” Rolul competiţiilor este de a identifica problemele din diferite zone ale Laboratorului Central, de a oferi soluţii, dar şi de a motiva operatorii pentru a se dezvolta continuu. „Cu ajutorul Sistemului de Propuneri, am reuşit să identificăm problemele cu care se confruntă operatorii în activitatea zilnică, primind astfel feedback referitor la procese ce se pot îmbunătăţi prin standardizare.” SURSA: Business Magazin
ALEXANDRA COPOS DE PRADA, CEO ANA PAN, PREMIATA LA GALA TINERI MANAGERI BUSINESS MAGAZIN
Revista Business Magazin a acordat pe 23 iunie zece premii tinerilor manageri care au atins performanta in afaceri, in cadrul Galei Tineri Manageri d...
Continua sa citestiALEXANDRA COPOS DE PRADA, CEO ANA PAN, PREMIATA LA GALA TINERI MANAGERI BUSINESS MAGAZIN
Revista Business Magazin a acordat pe 23 iunie zece premii tinerilor manageri care au atins performanta in afaceri, in cadrul Galei Tineri Manageri de Top. Gala premiilor Business Magazin a adus pe scena, pentru al unsprezecelea an consecutiv, o noua serie de tineri manageri de top care au avut o evolutie spectaculoasa si au adus in prim-plan viziunea noii generatii din business-ul romanesc, cea care ar putea dicta cresterea economica in urmatorii ani. Anul acesta putem spune cu siguranta ca "Vin Milenialii!". Noua generatie tehnologizata, generatia de tineri nascuta in 1989 vine puternic din spate. Tinerii care reprezinta schimbarea reala a societatii si a economiei in bine! 11 generatii de tineri care reprezinta deja prezentul Romaniei. Si mai au multe de facut si demonstrat. 100 Tineri Manageri de Top este unul dintre cele mai longevive produse de pe piata si reprezinta miza redactiei Business Magazin ca tinerii lideri pot schimba economia in bine. Si - de ce nu? - intreaga tara. Alexandra Copos de Prada, CEO Ana Pan este unul dintre cei 10 tineri managerii premiati pentru ca au dovedit performanta in afaceri si in profesie. Sursa: http://www.businessmagazin.ro/media-marketing/galerie-foto-gala-tineri-m...
LANTUL DE COFETARII ANA PAN FACE PRIMII PASI IN MALLURILE DIN CAPITALA
Lanţul de cofetării ANA PAN, dezvoltat de familia Copos la începutul anilor ’90 şi care a ajuns la afaceri de 17,4 milioane de lei (4 mil. euro)...
Continua sa citestiLANTUL DE COFETARII ANA PAN FACE PRIMII PASI IN MALLURILE DIN CAPITALA
Lanţul de cofetării ANA PAN, dezvoltat de familia Copos la începutul anilor ’90 şi care a ajuns la afaceri de 17,4 milioane de lei (4 mil. euro) anul trecut, deschide primele unităţi în centrele comerciale din Bucureşti, ca parte a strategiei de extindere. „Până la sfârşitul lunii vom deschide un magazin de 150 de metri pătraţi în centrul comercial Plaza România. Investiţia totală se va ridica la 150.000 de euro“, a declarat pentru ZF Cătălin Metehău, directorul general al ANA PAN. El mai precizează că în următoarele două luni se va deschide un al doilea magazin, în centrul comercial Bucureşti Mall, urmând să fie luate în considerare şi alte malluri din Capitală. (...) Centrele comerciale reprezintă un nou canal de distribuţie pentru ANA PAN, care concurează pe piaţa locală atât cu cofetăriile independente de cartier, dar şi cu francize precum Paul, care s-au extins deja în malluri. Expansiunea în centrele comerciale din Capitală vine după ce lanţul de cofetării ANA PAN a reuşit să se extindă printr-un parteneriat cu reţeaua de supermarketuri Mega Image, unde a deschis în total opt unităţi. Sursa: http://www.zf.ro/companii/lantul-de-cofetarii-ana-pan-face-primii-pasi-i...
FORTA MARCILOR ROMANESTI POSTREVOLUTIONARE
Alexandra Copos de Prada, CEO al Ana Pan, consideră că se formează încet-încet un curent prin care românii susţin mărcile autohtone; proporţi...
Continua sa citestiFORTA MARCILOR ROMANESTI POSTREVOLUTIONARE
Alexandra Copos de Prada, CEO al Ana Pan, consideră că se formează încet-încet un curent prin care românii susţin mărcile autohtone; proporţia este însă foarte mică. „Firmele româneşti au avut şansa să fie primele pe piaţă, astfel definindu-şi o clientelă loială în ultimii 26 de ani. Este şi cazul Ana Pan, unde am crescut împreună cu mulţi dintre clienţii noştri.“Există însă şi dezavantaje cu care se confruntă mărcile româneşti „acasă“, consideră Alexandra Copos: dacă proporţia românilor care susţin brandurile autohtone este mică, atunci sunt foarte mulţi care consideră că a merge şi a fi văzut într-un spaţiu aflat sub umbrela unui brand internaţional este un simbol al statutului social. „Prăjiturile, patiseria şi brutăria create în aceeaşi dimineaţă în care clientul le savurează sunt cele oferite de branduri locale, cu laboratoare în centrul Bucureştiului, şi mai puţin de brandurile internaţionale unde termenele de valabilitate se numără în luni şi nu în zile“, afirmă Alexandra Copos. Tot ea spune că investiţiile în brandurile Ana Pan şi Ana Baking Co, „copilul rebel al Ana Pan“, sunt continue. În 2015 au fost cheltuiţi peste 300.000 de euro în dezvoltarea magazinelor Ana Pan şi îmbunătăţirea capacităţii de producţie în laboratorul din Pipera precum şi în rebrandingul Ana Pan. A fost lansat un nou concept store Ana Pan în Pipera sub un nou logo şi înainte de Crăciun a fost inaugurat un nou magazin în zona Cotroceni. Investiţiile pentru anul în curs se plasează la 500.000 de euro, pentru remodelarea magazinelor existente, deschiderea altor trei, îmbunătăţirea capacităţii de producţie şi transport, dar şi pentru dezvoltarea vânzărilor online. SURSA: http://www.businessmagazin.ro/cover-story/forta-marcilor-romanesti-postr...
ANA BAKING CO: BEST COFFEE SHOP IN BUCHAREST
Ana Baking Co. is the product of a newyorker atmosphere combined with delicious & organic food. This refined and cosy place has become my favorite s...
Continua sa citestiANA BAKING CO: BEST COFFEE SHOP IN BUCHAREST
Ana Baking Co. is the product of a newyorker atmosphere combined with delicious & organic food. This refined and cosy place has become my favorite spot in Bucharest to unwind, enjoy a great selection of cream soups, hot sandwiches and healthy salads, as well as cakes and coffee. I’ve been really impressed with the friendly staff and the sleek decor, as well as the people that come by the shop, so relaxed and out of this world. If you either want to have a dynamic breakfast, an efficient lunch break, or a lazy weekend with your friends, Ana Baking Co. is just what you need. Warm and perfect, in the heart of Bucharest. Sursa: http://www.eileen-cuisine.com/restaurant-reviews/ana-baking-co-best-coff...
ALEXANDRA COPOS ÎNCEPE OFENSIVA CU BRANDUL ANA PAN ÎN AFARA CAPITALEI
Lanţul de cofetării Ana Pan, brand construit la începutul anilor ’90 de familia Copos, începe un proces de extindere în afara Bucureştiului, d...
Continua sa citestiALEXANDRA COPOS ÎNCEPE OFENSIVA CU BRANDUL ANA PAN ÎN AFARA CAPITALEI
Lanţul de cofetării Ana Pan, brand construit la începutul anilor ’90 de familia Copos, începe un proces de extindere în afara Bucureştiului, după ce vânzările s-au majorat cu peste 20% în acest an, cel mai bun din 2008 încoace. „Realizările din 2015 anunţă cea mai mare creştere de după 2008. Am înregistrat un avans de peste 20% al vânzărilor comparativ cu 2014. Şi anul trecut a fost bun pentru noi, dar anul acesta am depăşit estimările. Toate cofetăriile merg foarte bine“, a spus Alexandra Copos de Prada, preşedintele lanţului Ana Pan. Sursa: http://www.zf.ro/companii/retail-agrobusiness/alexandra-copos-incepe-ofe...
ANA PAN A INCHEIAT SAPTAMANA DE DINAINTEA PASTELUI CU VANZARI RECORD
ANA Pan anunţă vânzări – record în săptămâna de dinaintea Sărbătorilor Pascale, cu o cifră totală de vânzări ce se ridică la 7% din v...
Continua sa citestiANA PAN A INCHEIAT SAPTAMANA DE DINAINTEA PASTELUI CU VANZARI RECORD
ANA Pan anunţă vânzări – record în săptămâna de dinaintea Sărbătorilor Pascale, cu o cifră totală de vânzări ce se ridică la 7% din vânzările anuale. In medie, la majoritatea magazinelor, vânzările din săptămâna dinaintea Paștelui sunt de cel puțin 3 ori mai mari decât într-o săptămână obișnuită.Dincolo de preocuparea constantă pentru calitate, ANA Pan și-a diversificat mereu gama de produse, un exemplu în acest sens fiind chiar gama de 13 sortimente de cozonaci cu diverse rețete de cocă și diverse umpluturi, inclusiv rețete dietetice. În săptămâna de dinaintea Paștelui s-au vândut peste 13,000 cozonaci și 7,000 bucăți de pască, cu 16% mai mult decât în perioada similară a anului 2014 și cu 54% mai mult decât în 2013. Clienții sunt tot mai atrași de produsele dietetice pe care ANA Pan le-a dezvoltat în ultimii ani, tendință ce s-a făcut remarcată și în selecția produselor tradiționale de Paște. Sursa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunica...
ANA PAN REVINE PE CALEA DOROBANTILOR CU O COFETARIE DE 140 DE METRI PATRATI
„Efortul nostru este concentrat pe deschiderea magazinului de pe Calea Dorobanţilor. Magazinul, ce se întinde pe o suprafaţă de 140 de metri pă...
Continua sa citestiANA PAN REVINE PE CALEA DOROBANTILOR CU O COFETARIE DE 140 DE METRI PATRATI
„Efortul nostru este concentrat pe deschiderea magazinului de pe Calea Dorobanţilor. Magazinul, ce se întinde pe o suprafaţă de 140 de metri pătraţi, reprezintă un concept cu in fluenţe newyorkeze, designul fiind realizat de un arhitect italian. Acesta este cel mai mare magazin din lanţul ANA Pan şi ne aşteptăm să fie cel mai profitabil. Vom avea şi o gamă specială de produse de patiserie şi cofetărie, dar şi de mic dejun. Oricine poate avea aici o întâlnire de afaceri“, a spus Cătălin Metehău, directorul general al lanţului, care a preluat conducerea companiei în august anul trecut, fiind numit în locul lui Carmen Friptu. Compania revine astfel pe Calea Dorobanţilor, o zonă în care a fost deschisă una dintre primele cofetării ANA Pan din Capitală. Ulterior acea unitate a fost închisă. Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.11.2014 Sursa: http://www.zfcorporate.ro/retail-agrobusiness/ana-pan-revine-pe-calea-dorobantilor-cu-o-cofetarie-de-140-de-metri-patrati-va-fi-cel-mai-mare-magazin-al-nostru-13487980
ANA BAKING CO., NOUA CAFENEA CONCEPT MARCA ANA PAN
Atmosfera newyorkeza prinde viata cu sandwich-uri si supe calde, omlete pufoase, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propri...
Continua sa citestiANA BAKING CO., NOUA CAFENEA CONCEPT MARCA ANA PAN
Atmosfera newyorkeza prinde viata cu sandwich-uri si supe calde, omlete pufoase, salate lejere si croissante crocante, pregatite in laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutarie artizanala, cafeaua preparata in stil italian, vafele si “inghetata calda de iarna” completeaza meniul dezvoltat de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Preturile sunt chiar foarte decente, mai mici decat cele din cafenelele din zona Dorobanti. Ca sa va faceti o idee despre acestea, un caffe latte mare costa 10 lei, o apa plata la 500 ml este 4 lei, supa zilei are pretul de 7 sau 14 lei depinzand daca o vreti la cupa sau la bol, salatele si sandwich-urile sunt 14 si 20 de lei, iar omleta este intre 10 si 16 lei. De asemenea, produsele de patiserie si deserturile au preturi pana in 10 lei. Daca ar fi sa ma iau dupa gusturile mele, ANA Baking Co. e cafeneaua perfecta. Gasim aici cafea buna, mancare sanatoasa, o atmosfera placuta si, mai mult, inauntru nu se fumeaza. Sursa: http://www.sunshine-sarah.com/lifestyle/ana-baking-co-noua-cafenea-conce...
ANA BAKING: O PATISERIE CU CONCEPT NEWYORKEZ
Cand petreci de Sarbatori in Bucuresti ritmul vietii continua sa fie unul alert. Ana Baking incearca sa ne ofere o pauza binemeritata si sa ne amintea...
Continua sa citestiANA BAKING: O PATISERIE CU CONCEPT NEWYORKEZ
Cand petreci de Sarbatori in Bucuresti ritmul vietii continua sa fie unul alert. Ana Baking incearca sa ne ofere o pauza binemeritata si sa ne aminteasca sa ne facem timp pentru noi si pentru un pranz fresh si o cafea buna intre doua intalniri. Cu toate ca interiorul se remarca printr-o linie clar minimalista si abunda in nuante de gri, locul este unul extrem de luminos si imbietor. Produsele de patiserie din vitrine si accentele de rosu sunt mai mult decat suficiente pentru a-ti colora ziua. Conceptul newyorkez al decorului este sustinut de preparatele proaspete ce pot fi servite pe loc sau luate la pachet. Sursa: http://www.andreearaicu.ro/club/ghid-urban/unde-iesim-de-sarbatori-in-bu...
ALEXANDRA COPOS BRINGS NEW CAFE-RESTAURANT CONCEPT IN ROMANIA, UNDER ANA BAKING COMPANY BRAND
Romanian bakery and pastry chain Ana Pan, owned by the Copos family, will open a new concept shop on Calea Dorobantilor Boulevard in Bucharest in the ...
Continua sa citestiALEXANDRA COPOS BRINGS NEW CAFE-RESTAURANT CONCEPT IN ROMANIA, UNDER ANA BAKING COMPANY BRAND
Romanian bakery and pastry chain Ana Pan, owned by the Copos family, will open a new concept shop on Calea Dorobantilor Boulevard in Bucharest in the following month, following an investment of EUR 130,000, Romania-Insider.com has learned. The new concept is called Ana Baking Company and it will be more of a café-restaurant which will also serve fresh food to go, Alexandra Copos, CEO of Ana Pan, told Romania-Insider.com. She said she brought this concept from the U.S., where she had lived and studied for ten years before returning to Romania last year to take over the family businesses. “This concept of café-restaurant has developed a lot in New York. I looked for something that goes very well there, but also for something I like and tried to import a similar concept in Romania,” Alexandra Copos said in an interview for Romania-Insider.com. Article: http://www.romania-insider.com/alexandra-copos-brings-new-cafe-restaurant-concept-in-romania-under-ana-baking-company-brand/133420/
DIMINEATA IN STIL NEWYORKEZ
Evenimentul de inaugurare a cafenelei concept Ana Baking Co le-a dat vedetelor ocazia să petreacă o dimineață ca în New York. Invitații au socia...
Continua sa citestiDIMINEATA IN STIL NEWYORKEZ
Evenimentul de inaugurare a cafenelei concept Ana Baking Co le-a dat vedetelor ocazia să petreacă o dimineață ca în New York. Invitații au socializat, au admirat design-ul noii cafenele și au testat delicioasele produse inspirate din stilul newyorkez și concepute de chef Ashlie Dias. Atmosfera newyorkeză prinde viață cu sandwich-uri și supe calde, omlete pufoase, salate lejere și croissante crocante, pregatite în laboratorul propriu. Delicioasele deserturi marca Ana Pan, produsele de brutărie artizanală, cafeaua preparată în stil italian, vafele și „înghețata caldă de iarna” completează meniul dezvoltat de către Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest. Cei 15 ani de experiență ai săi în restaurante din întreaga lume, din New York, până în insulele Hawaii sau Lyon, se reflectă în rețetele pe care Chef Ashlie Dias le propune bucureștenilor. Foto: Cristi Duminecioiu Sursa: http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/dimineata-stil-newyorkez-2347765
CUM ARATA PRIMA AFACERE A ALEXANDREI COPOS
“Avem mare încredere în noul concept, pe care îl privim nu numai ca pe o diversificare, dar şi ca pe un motor de creştere al businessului. Obie...
Continua sa citestiCUM ARATA PRIMA AFACERE A ALEXANDREI COPOS
“Avem mare încredere în noul concept, pe care îl privim nu numai ca pe o diversificare, dar şi ca pe un motor de creştere al businessului. Obiectivul nostru este consolidarea noului brand, iar primul pas este deschiderea unui nou magazin în viitorul apropiat. În următorii ani, ne dorim să ajungem la un număr de 5-7 locaţii ANA Baking Co. în Bucureşti şi în ţară, iar în 2017 ne propunem să introducem conceptul astfel rafinat pe piaţa internaţională”, a declarat Cătălin Metehău, director general al ANA PAN. ANA Baking Co. funcţionează într-un spaţiu de 140 metri pătraţi, amenajat de de arhitectul italian Stefano Ricci. "Obiectivul principal a fost de a crea o atmosferă relaxată şi caldă, de a genera un spaţiu care să conducă instinctiv clienţii spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic-industrial, cu accente de lemn, metal şi ceramică ce imită cărămida", informează compania. Sursa: http://www.businessmagazin.ro/analize/comert/cum-arata-prima-afacere-a-a...